Endast en nöjesställenanställd från nästan tvåhundra i Patong testar positivt i drogtillslag

Patong –

Endast en anställd från nästan tvåhundra på nöjesställen på Bangla Road i Patong testade positivt för droger i en crackdown.

Ett team av tjänstemän från Kathu District Chief i går kväll (7 novemberth) förade ett urindrogtest i representationvenues på staffers med nrmeddelande i förväg.

Patongs polischef överste Sujin Nilbodee sa till Phuket Express: "Detta är en del av en nöjesplatskampanj som vi kallar "röntgen" för att undertrycka illegal droganvändning och försäljning."

”Personaler från fem nöjesställen på Bangla Road fick drogurintest, totalt 184 anställda. Endast en man testade positivt för droger." uppgav Sujin.

Det var inte omedelbart klart vad som hände med mannen som testade positivt, vad han testade positivt för eller hans identitet.

Överste Sujin tillade att tillslaget skulle fortsätta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.