Förare skadad efter att grävmaskinen välter i Kamala

Kathu –

En förare skadades och fastnade efter att hans grävmaskin välte i Kamala.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan vid lunchtid idag (8 novemberth) i Soi Bang Wan, Kamala sub-distrikt i Kathu.

De kom till platsen för att hitta den välta grävmaskinen. Föraren satt fast inne. Det tog ungefär en timme att få ut den manlige föraren. Han hade brutit benet och fördes till ett närliggande sjukhus.

Föraren som senare identifierades som Poptam Senkhao, 47, berättade för The Phuket Express att han drog stockar från en kulle innan grävmaskinen välte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.