UPPDATERING: Phuket övergav byggnadsrivningen på Bypass Road för att göras nästa vecka

Phuket -

Rivningsarbetet av den övergivna byggnaden på den stora förbifartsvägen beräknas vara klara nästa vecka.

Våra tidigare berättelser:

Ytterligare ett jordskred på en större väg i Phuket har blockerat ett helt körfält i Rassada, Mueang Phuket, vilket har orsakat trafikkaos.

En del av Bypass Road som är en av flera större vägar i Phuket fortsätter att vara stängd på grund av rädsla för fler jordskred under en övergiven byggnad på norrgående körfält.

En 30 år gammal övergiven byggnad på den stora förbifartsvägen i Rassada-distriktet, Mueang Phuket, kommer att rivas.

Rivningen har startat den 28 oktoberth, 2022. Phukets viceguvernör Pichet Panapong inspekterade arbetet.

Nu till uppdateringen:

Rivningen av den övergivna byggnaden på Förbifartsvägen har fortsatt under en tionde dag.

Entreprenören bakom projektet berättade för The Phuket Express att huvudbyggnadens rivning har slutförts.

Samtidigt förväntas den mindre byggnadsrivningen ske under nästa vecka innan hela arbetet kommer att slutföras och Bypass Road öppnas helt igen för all genomfartstrafik.

Alla berörda parter kom överens om att byggnaden skulle rivas efter att ha skadats under de senaste kraftiga stormar och jordskred med rädsla för att den skulle kunna kollapsa på Bypass Road och orsaka skador eller till och med dödsfall.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.