Minibussförare greps i Patong med metamfetaminpiller, ett gevär, kulor, kniv och en yxa

Patong –

En minibussförare har gripits i Patong med metamfetaminpiller, ett gevär, kulor, en kniv och en yxa inuti sin minibuss.

Patongs polischef överste Sujin Ninbodee berättade för Phuket Express att de har arresterat minibussföraren Chalor Ongnuan, 38, från Chalong på Phra Baramee Road i Patong i morse (6 november)th).

Han beslagtogs av honom inne i minivanen var nio metamfetaminpiller, ett gevär, 10 kulor, en kniv och en yxa.

Han fördes till Patongs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger, olagligt innehav av skjutvapen och ammunition och att ha en pistol och en kniv offentligt utan tillstånd.

Gripandet kom efter att polisen meddelats från lokalbefolkningen att det stod en minibuss parkerad framför ett hotell under en längre tid och att föraren såg misstänksam ut. De gick till platsen innan de sökte in i minivanen.

Chalor avböjde att omedelbart släppa ett uttalande till pressen eller polisen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.