UPPDATERING: Misstänkt åtalad för mord och stöld efter att ha dödat oskyldig man nära Phuket köpcentrum

Phuket -

En misstänkt är åtalad för mord och stöld efter att han sa att han knivhögg fel person nära ett köpcentrum i Phuket Town.

Våra tidigare berättelser:

En man dog efter att ha blivit knivskuren framför ett köpcentrum i Phuket Town.

Den misstänkte säger att han knivhögg och dödade fel person av misstag vid ett köpcentrum i Phuket.

Phukets polischef överste Sarawut Chooprasoot sa till Phuket Express: "Den misstänkte, Mr. Pan, 35, en grafisk designer, står inför anklagelser för att ha planerat och haft för avsikt att döda och råna andra. Han nekades borgen av polisen och förvägras också borgen i rätten."

Pan sa att han var inblandad i en tvist med en oidentifierad tredje part när han knivhögg och dödade som nu tros vara en oskyldig person som inte var inblandad i fejden framför ett populärt köpcentrum i Phuket. Polisen i Phuket City undersöker också fejden och vad den involverade samt vem det tilltänkta offret för Pan's var.

Herr Pan hävdade att han knivhögg och dödade fel person eftersom han liknade sitt avsedda offer.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.