UPPDATERING: Bilar får delvis passera den skadade Patong Hill Road i Phuket

Patong –

Bilar tillåts nu passera på den delvis kollapsade Patong Hill Road men bara i Patong till Kathu körfältet.

Våra tidigare berättelser:

En väg som leder till Patong Hill i Phuket har börjat kollapsa efter ett jordskred.

En väg som leder till Patong Hill från Kathu i Phuket stängs nu tillfälligt av efter att den har börjat kollapsa från ett jordskred

Motorcyklar tillåts nu passera på den delvis kollapsade Patong Hill Road från Kathu till Patong och från Patong till Kathu.

Nu till uppdateringen:

Patongs trafikpolis berättade för Phuket Express att Phukets guvernör Naroong Woonciew har beordrat att tillåta sedaner, pickupbilar och minibussar (små fordon) att använda den skadade Patong Hill men bara en fil från Patong till Kathu från cirka 11:00 och framåt idag. (4 novemberth).

Under tiden är körfältet Kathu till Patong som en del av den kollapsade vägen fortfarande avstängd. Bilar använder fortfarande andra alternativa vägar för att åka till Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.