Varning för kraftigt regn för provinserna Phuket och Andaman

Phuket -

En varning för kraftigt regn och översvämningar för provinserna Phuket och Andaman är på plats från idag (4 november) till 6 novemberth2022

Den thailändska meteorologiska avdelningen (TMD) har utfärdat vädervarningen. I beskedet framgår att under den 4 novemberth till november 6th en nordostmonsun täcker den södra delen av Thailand och Andamansjön.

Det blir regn till kraftigt regn och eventuella översvämningar med hård vind och upp till två meter höga vågor på öppet hav.

Alla fartyg bör fortsätta med försiktighet. Håll utkik för framtida väderuppdateringar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.