Singapores motorcykelförare dör efter att ha kraschat in i lastbil i Kamala

Kamala –

En singaporeansk motorcykelförare har dött efter att ha kört in i en lastbil i Kamala.

Kamalas räddningsarbetare underrättades om olyckan klockan 11:30 idag (3 novemberrd) vid en skarp kurva i Kamala.

De kom till platsen för att hitta den skadade motorcykeln som satt fast framför lastbilen.

En motorcykelförare som senare identifierades som en singaporean i 30-årsåldern har dödförklarats på platsen. Hans kvinnliga passagerare hade också fått allvarliga skador. Hon fördes till ett närliggande sjukhus. Hans namn undanhölls i avvaktan på att hans familj och ambassad meddelas.

Vittnen sa att motorcykelföraren tappade kontrollen och svängde in i motsatt körfält innan han kraschade in i lastbilen. Kamalapolisen kontrollerar dock CCTV-bilder för att hitta den exakta orsaken till olyckan och fastställa ansvar för potentiella rättsliga åtgärder mot lastbilschauffören, som inte identifierades.

Uppdatering:

Phuket Express kontaktades av ett anonymt vittne som hade detta att säga:

I vill att det ska vara känt att det inte fanns några vittnen som direkt såg olyckan bara föraren och passageraren i lastbilen. Min man och jag i vår taxi från Ayara Kamala (där paret också bodde) anlände inom ett par minuter efter olyckan och hjälpte den skadade kvinnan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.