Region 8 Polisen höjer tillsynen på nöjesställen i Phuket

Phuket -

Region 8-polisen har sett till att poliser menar allvar med att upprätthålla lagen om nöjesställen i Phuket.

Tjänstemän inspekterade nöjesställen i Phuket City i går kväll (2 novembernd).

Region 8:s ställföreträdande befälhavare för polisen, generalmajor Saksira Pueakam sa till Phuket Express: "Vi har fortsatt att slå ner på brott, särskilt på nöjesställen. Vi måste se till att det inte finns några minderåriga som kommer in på lokalerna. Operatören måste kontrollera sina kunder för vapen och droger."

"Om någon ser något olagligt vänligen rapportera till poliser i området för vidare utredning." Tillade Saksira.

Se även:

Barer och restauranger på en nattmarknad i Samkong, Rassada-distriktet, överfölls för olaglig försäljning av alkohol.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.