Poliser fortsätter att riva inträngande strukturer på Lay Phang Beach

Thalang –

Poliser har fortsatt att riva inträngande strukturer på Lay Phang Beach i Thalang.

Våra tidigare berättelser:

Strukturer som påstås ha inkräktat på offentliga områden värda 50 miljarder baht på Lay Phang Beach i Cherng Talay, Thalang rivs slutligen.

Fem skyltar hittades på området som säger: "Detta område är omtvistat och i en domstolsprocess mellan privata sektorer och regeringen. Tjänstemän får inte göra något i detta område utan tillstånd. Varje brott mot detta kommer att vidtas rättsliga åtgärder. Klagomål kommer att lämnas in till regeringskansliet."

Igår (2 novembernd) ett team av tjänstemän ledda av Thalang District Office Chief Bancha Tanooin inspekterade det oroande området i Cherng Talay.

Mr. Bancha berättade för Phuket Express att de fann att området fortfarande inkräktas av tre restauranger med strandsängar och parasoller. Två restaurangägare hade också varit på plats och båda greps. Namnen på de arresterade släpptes inte av poliser.

De två restaurangägarna fördes till Cherng Talays polisstation för att ställas inför anklagelser för att ha brutit mot jordlagen och skogslagen och för att sälja alkohol utan tillstånd. Dessa inkräktande strukturer kommer snart att rivas, tillade Cherng Talay-polisen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.