Mamma räddad från att hoppa på bron i Phuket framför dotter

Phuket -

En mamma har räddats efter att ha försökt hoppa från en bro i Thalang inför sin gråtande dotter.

Byns chef för Tha Chatchai, Panupan Jindaphon, berättade för Phuket Express om händelsen. Han fick besked från barmhärtiga samariter i morse (2 novembernd) att de har räddat en kvinna. Hon var vid kanten av Thao Thep Kasattri-bron (känd som Sarasin-bron) medan hennes dotter grät i närheten.

Räddningsarbetare och byns chef kom till platsen för att hitta mamman och hennes dotter som grät på bron. De fördes till Tha Chatchai-polisen för ytterligare hjälp.

Deras namn undanhölls på grund av situationens känslighet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.