Barer och restauranger på marknaden i Samkong slog till för olaglig försäljning av alkohol

Samkong, Rassada –

Barer och restauranger på en nattmarknad i Samkong, Rassada-distriktet, överfölls för olaglig försäljning av alkohol.

Ett team av brottsbekämpande tjänstemän ledda av polisen i Phuket och poliser från Mueang Phuket-distriktet slog till mot barer och restauranger på en nattmarknad i Samkong i går kväll (1 november).

Administrativ chef Danai Jaikeng berättade för Phuket Express, "Vi har fått klagomål om att barer och restauranger på denna marknad sålde alkohol till minderåriga och många av dem har inte tillstånd att sälja alkohol."

"Fyra av dessa ställen hittades sälja alkohol till minderåriga användare. Operatörerna fördes till Phukets polisstation för att åtalas för olaglig försäljning av alkohol”, tillade Danai.

Phuket Express noterade namnet på nattmarknaden och operatörerna släpptes inte av relevanta tjänstemän.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.