UPPDATERING: Misstänkt säger att han knivhögg och dödade fel person av olycka nära Phuket köpcentrum

Phuket -

Vår tidigare historia:

En man dog efter att ha blivit knivskuren framför ett köpcentrum i Phuket Town.

Polischefen i Phuket, överste Sarawut Chooprasoot, sa till Phuket Express: "Den misstänkte är Pan, 35, en grafisk designer, som knivhögg Jaroen Penngern, 49, en matförsäljare till döds."

"Jaroen presenterade sig senare och överlämnade sig själv till polisen. Han berättade att han knivhögg fel person. Han sa att han trodde att Mr Jaroen var en oidentifierad person som han hade problem med tidigare och bad om ursäkt för att han knivhögg och dödade en oskyldig person. Men åtalet och utredningen fortsätter." Överste Sarawut lade till.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.