Tjänstemän inspekterar nöjesställen i Patong på Halloween

Patong –

Tjänstemän inspekterade nöjesställen på Bangla Road i Patong för att garantera säkerheten på Halloween i går kväll (31 oktoberst).

Ett team av tjänstemän från Kathu District Office och Patongpolisen inspekterade nöjesställen för att säkerställa turisternas säkerhet.

Pipop Sudkhao, Kathu administrativa chef sa till Phuket Express, "Underhållningsoperatörer och personal är informerade om att se till att kontrollera sina kunder innan de låter dem gå in på arenor och vara fokuserade på att inte ha vapen och illegala droger. Om de såg några misstänkta föremål bör de informera polisen samt kontrollera brandsäkerhetsreglerna som att se till att brandutgångar inte är blockerade och olåsta.”

Inga större överträdelser hittades.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.