Man stjäl ex-flickväns bil i Wichit, säger att det var ett praktiskt skämt

Wichit –

En man som stal sin ex-flickväns bil i Wichit hävdade att han bara spelade ett praktiskt skämt. Polisen tyckte dock inte att det var roligt och har åtalat mannen för stöld på nrätt.

Wichit-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades på söndagen (30 oktoberth) på morgonen att en sedan blivit stulen. De anlände till huset i bostadsområdet i Wichit för att hitta fru Sopawan som är sedanens ägare.

Hon sa att hon parkerade sedanen nära sitt hus innan hon på morgonen fick reda på att sedanen försvann.

Polisen kontrollerade CCTV-bilder i närheten och de hittade den misstänkte Somsak, 54, klockan 5.24. Han greps på Sakdidet Road i Wichit.

Han sa att han är Mrs. Sopawans ex-pojkvän och har en reservbilnyckel. Han tänkte ta hennes sedan bara för att reta henne och skämta praktiskt.

Wichit-polisen var dock inte på något skratthumör. Somsak fördes till Wichits polisstation för att åtalas för nattstöld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.