Lanta Island i Krabi öppnar igen efter många månaders stängning

Lanta Island, Krabi-

Lantaön i Krabi har öppnat igen efter många månaders stängning.

Vår tidigare historia:

Flera öar i området Mu-Ko Lanta nationalpark kommer att stängas tillfälligt för turism under varierande tidsperioder för att miljön ska kunna återhämta sig.

Nu till uppdateringen:

Mo-Ko Lanta National Park har utfärdat ett tillkännagivande om återöppning av alla naturturismplatser i nationalparkområdet för turism från och med den 15 oktoberth framåt.

Den årliga stängningen är till för att turistförvaltningen ska följa klimatet denna säsong samt att det är dags för natur och miljö att återställa sig.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.