Stor, sällsynt, Brydes val hittades död utanför Rawai, Phuket

Rawai –

En enorm, sällsynt Brydes val hittades död på Racha Island utanför Rawai sub-distriktet, Mueang Phuket district.

Phuket Fisheries Office meddelades från Mr. Sarit Jadee att en massiv val hittades död på en strand vid Racha Island igår (30 oktober).

Department of Marine and Coastal Resources Phuket (DMCR) kontor kallades till platsen. Valen hittades död på Laem Sai Beach i södra delen av Racha Island.

Den identifierades som en minst 13 meter lång Brydes valhona. Valen hade varit död i minst en månad. Valen drogs tillbaka till stranden för att hitta sin dödsorsak som inte var klar vid presstiden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.