Översvämningar drabbade Phuket i natt och orsakade stora skador - Fototurné

Phuket -

Översvämningar drabbade Phuket i natt efter en kort period av kraftigt regn som orsakat kaos och skador.

Kamala

Regnet drabbade många delar av Phuket bara en kort tid före midnatt (30 oktoberth) inklusive i Phuket Town.

Kamala

Många vägar och bostadsområden som i Phukets gamla stadsdel, Bang Tao, Cherng Talay, Kalim (Patong), Wichit (Wichit Songkram Road framför Macro Store) Koh Kaew, Rassada (Samkong) och Kamala översvämmades. Vattennivån sjönk under flera timmar.

Kamala

Det fanns fortfarande några trafikanter på vägar på motorcyklar som inte kunde passera. Invånarna i Kamala lider av översvämningar som kommer från bergen igen. Många invånare som bodde i hus och lägenheter kunde inte flytta sina bilar innan översvämningen.

Kamala

Fler bilder finns nedan.

Samkong, Rassada
Samkong, Rassada

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.