Kathu Mayors minibuss och utländsk förare kolliderar i bilolycka, inga personskador

Kathu –

Kathu borgmästare, som var en passagerare, och en oidentifierad utländsk förare har klarat sig från skador efter en två-fordons collision i Kathu.

Kathu-polisen underrättades om olyckan klockan 1 i eftermiddags (50 oktoberth) nära en bensinstation i Kathu. De kom till platsen för att hitta en skadad svart minivan och en skadad vit bil på vägen. Inga personskador rapporterades.

Kathu borgmästare, Mr. Chaianan Sutthikun, som var passagerare i den svarta minivanen och den utländska föraren i den vita bilen hade båda klarat sig från skador.

Det var inte omedelbart klart vilka omständigheter som låg bakom olyckan eller vem som var felen. Identiteten på båda förarna undanhölls av Kathu-polisen och båda parter ska ha arbetat med varandra om skadestånd och ansvar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.