Israelisk man greps på Phukets flygplats med 55 skjutvapenkulor

Phuket -

En israelisk man har gripits på Phukets internationella flygplats med 55 5.56 mm kulor.

Sakoo-polisen berättade för Phuket Express att på onsdagen (26 oktoberth) de har arresterat en 29-årig israelisk man på Phukets internationella flygplats. Han var på väg till Bangkok. Hans fullständiga namn släpptes dock inte av Sakoo-polisen till pressen.

Polisen hittade 55 kulor, 5.56 mm, i hans bagage som används för ett gevär efter röntgenprocessen. Den israeliske mannen erkände att kulorna tillhörde honom, enligt Sakoo-polisen.

Den misstänkte fördes till Sakoo polisstation i Thalang. Han åtalas för olagligt innehav av ammunition.

Polisen konstaterade att den misstänkte senast besökte Thailand 2018. Förra gången anlände han till Samui Island från Tel Aviv i Israel.

Ett uttalande från den misstänkte om varför han hade kulorna lämnades inte omedelbart till thailändsk press.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.