UPPDATERING: Rivningen av övergiven byggnad på Bypass Road i Phuket börjar i morgon

Phuket -

Våra tidigare berättelser:

Ytterligare ett jordskred på en större väg i Phuket har blockerat ett helt körfält i Rassada, Mueang Phuket, vilket har orsakat trafikkaos.

En del av Bypass Road som är en av flera större vägar i Phuket fortsätter att vara stängd på grund av rädsla för fler jordskred under en övergiven byggnad på norrgående körfält.

En 30 år gammal övergiven byggnad på den stora förbifartsvägen i Rassada-distriktet, Mueang Phuket, kommer att rivas.

Phukets guvernör Narong Woonciew idag (27 oktoberth) inspekterade den övergivna byggnaden med entreprenören som ska utföra rivningsarbetet.

Guvernör Narong sa till Phuket Express: "Vägen stängs nu för trafik. Rivningen påbörjas i morgon (28 oktoberth) och det förväntas göras inom 15 dagar. Därefter kommer vägen att vara klar att öppna för trafikanter. Kontraktet har bekräftat att det inte kommer att finnas några strukturer som faller under rivningen.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.