Region 8 Polisen i Phuket beslagtog 260 vapen på 15 dagar

Phuket -

Region 8-polisen i Phuket har beslagtagit 260 vapen på 15 dagar.

Region 8:s befälhavare generallöjtnant Surapong Thanomjit berättade för Phuket Express om razzian tidigare i veckan (25 oktober)th). Från den 10 oktoberth till oktober 24th vilket är totalt 15 dagar har de beslagtagit 260 vapen med 1,702 363 kulor från XNUMX fall.

– Skjutvapen har varit inblandade i många brott som leder till förlust av egendom och liv. Vi fortsätter att slå ner på dessa skjutvapen för att förhindra brott. Våra mål har också varit inblandade i att sälja dessa illegala skjutvapen via onlinekanaler, tillade generallöjtnant Surapong.

Phuket Express noterade att Region 8-polisen täcker sju provinser i det övre södra området inklusive Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.