Tjänstemän tar bort inkräktande skyltar på Lay Phang Beach i Thalang

Thalang –

Tjänstemän tog bort intrångsskyltar på Lay Phang Beach i Thalang efter att alla intrångade strukturer beordrats av relevanta myndigheter att rivas.

Vår tidigare historia:

Strukturer som påstås ha inkräktat på offentliga områden värda 50 miljarder baht på Lay Phang Beach i Cherng Talay, Thalang rivs slutligen.

Sex tomter på marken har beställts för rivningen. Fyra av dem har redan rivits medan två andra snart ska rivas.

Nu till uppdateringen:

Igår (26 oktoberth) ett team av tjänstemän från Phuket Legal Execution Office och Cherng Talay Police inspekterade det intressanta området på Lay Phang Beach – Layan Beach i Cherng Talay sub-distrikt.

Fem skyltar hittades på området som säger: "Detta område är omtvistat och i en domstolsprocess mellan privata sektorer och regeringen. Tjänstemän får inte göra något i detta område utan tillstånd. Varje brott mot detta kommer att vidtas rättsliga åtgärder. Klagomål kommer att lämnas in till regeringskansliet."

Tjänstemän sa att de kommer att vidta rättsliga åtgärder mot alla som placerat dessa skyltar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.