Motorcyklar får passera den skadade Patong Hill Road

Patong-

Motorcyklar tillåts nu passera på den delvis kollapsade Patong Hill Road.

Patongs trafikpolis berättade för Phuket Express i går (26 oktober), "Klockan 6:00 har Phukets guvernör Narong Woonciew beordrat att öppna Patong Hill (Phra Baramee Road Road No. 4029)-området för motorcyklar först efter Department of Highway har bekräftat att motorcyklar säkert kan passera genom området. Vägen är öppen för motorcyklar 24 timmar om dygnet."

Våra tidigare berättelser:

En väg som leder till Patong Hill i Phuket har börjat kollapsa efter ett jordskred.

En väg som leder till Patong Hill från Kathu i Phuket stängs nu tillfälligt av efter att den har börjat kollapsa från ett jordskred

Fotgängartiderna på delar av den kollapsade Patong Hill förlängs nu från 7:00 till 9:00.

Många elever gick ner från Patong Hill till skolor den första dagen av skolans återöppning.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.