Utländsk man räddad efter att ha kämpat när han dykt utanför Phuket

Phuket -

En oidentifierad utländsk man har räddats efter att ha lidit av tryckfallssjuka när han dykte nära en ö i Chalong.

Räddningstjänsten underrättades om händelsen i går (26 oktoberth). Den utländska mannen befann sig på en båt nära Tue Island, öster om Racha Island.

Räddningspersonal gick in i båten för att hjälpa den 53-årige utländska mannen som är dyktränare. Han berättade för räddningstjänsten att han precis hade återhämtat sig och börjat dyka igen efter att ha genomgått en hjärtoperation. Han fördes tillbaka till Chalong och begav sig till ett närliggande sjukhus.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.