Kropp av försvunnen rysk kvinna i Phuket hittades

Patong –

Kroppen av en försvunnen rysk kvinna i Phuket från Thalang hittades flytande nära Patong Beach på dag 6 av en stor ö-vid sökning.

Thalang distriktschef rapporterade i morse (26 oktoberth) att sökteamet efter en försvunnen rysk kvinna i Sakoo, Thalang underrättades från en lokal fiskare om att kroppen hittades nära Patong Beach som ligger cirka 40 kilometer från där hon saknades.

Räddningsarbetare gick ut i havet för att bärga kroppen till Layan Beach i Thalang för ytterligare identifiering. Lokala medier har enligt pressmeddelandet bekräftat att offret är den försvunna ryska kvinnan och ytterligare undersökningar kommer att äga rum.

Vi kommer att ha mer information om den här historien när de blir tillgängliga.

Våra tidigare berättelser:

En 53-årig kvinnlig rysk turist har försvunnit från ett hotell i Thalang-distriktet.

En försvunnen rysk kvinna sågs senast efter att ha gått i havet i Thang och lämnat sina kläder och skor på en strand.

Vänner till den försvunna ryska kvinnan i Phuket erbjuder 10,000 XNUMX US-dollar för alla som har information och ledtrådar för att hitta henne.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.