En annan lokal väg från Kathu till Patong Hill som ska renoveras

Kathu –

En annan lokal väg från Kathu till Patong Hill kommer att renoveras för motorcykelanvändare.

Våra tidigare berättelser:

En väg som leder till Patong Hill i Phuket har börjat kollapsa efter ett jordskred.

En väg som leder till Patong Hill från Kathu i Phuket stängs nu tillfälligt av efter att den har börjat kollapsa från ett jordskred.

En lokal genväg från Chalong till Patong kommer att renoveras för trafikanter.

Kathu-tjänstemän undersöker en annan naturlig väg från Kathu till Patong.

Nu till uppdateringen:

Kathu-distriktets chef Siwat Rawangkun sa till Phuket Express, "Vi kommer att renovera en lokal väg från nära Bang Thongs prästhus i Kathu till Tiger God Shrine på Patong Hill."

– Avståndet är cirka två kilometer. Det kommer att ta två dagar för renoveringen innan vägen är redo att användas för motorcyklar”, tillade Mr. Siwat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.