Misstänkt på flykt efter att ha rånat en närbutik i Thalang

Thalang –

Polisen letar efter en misstänkt som rånade en närbutik med kniv i Thalang.

Thalang-polisen rapporterar att de underrättades om händelsen tidigt i morse klockan 3:00 (25 oktober) i en närbutik i Baan Para, Pa Klok sub-distrikt.

De anlände till platsen för att hitta en upprörd personal som bara identifierades som Ms Jiranuch. Hon berättade för polisen att en manlig misstänkt som bar helhjälm kom in i butiken. Han använde en kniv för att hota henne innan han skyndade iväg med 4,200 XNUMX baht.

Polisen kontrollerade CCTV-bilder i butiken medan de letar efter den misstänkte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.