Elever går ner från Patong Hill på första dagen av skolornas återöppning

Patong –

Många elever gick ner från Patong Hill till skolor den första dagen av skolans återöppning.

Våra tidigare berättelser:

En väg som leder till Patong Hill i Phuket har börjat kollapsa efter ett jordskred.

En väg som leder till Patong Hill från Kathu i Phuket stängs nu tillfälligt av efter att den har börjat kollapsa från ett jordskred.

Fotgängartiderna på delar av den kollapsade Patong Hill förlängs nu från 7:00 till 9:00.

Nu till uppdateringen:

I morse (25 oktoberth) många elever gick ner från Patong Hill på väg till skolor. Några av dem bar på stora skolväskor. Under tiden bar några föräldrar sina barn som fortfarande är för små för att gå på kullen.

Lokala myndigheter har hjälpt människor som gick över kullen med gratis transport i båda ändarna. Under tiden har massor av motorcyklar stått parkerade i båda ändar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.