Kathu Field Hospital öppnar som en tillfällig lösning på grund av Patong Hills vägkollaps

Kathu –

Kathu Field Hospital har tillfälligt öppnat efter att Patong Hill-vägen kollapsade.

Våra tidigare berättelser:

En väg som leder till Patong Hill i Phuket har börjat kollapsa efter ett jordskred.

En väg som leder till Patong Hill från Kathu i Phuket stängs nu tillfälligt av efter att den har börjat kollapsa från ett jordskred.

Fotgängartiderna på delar av den kollapsade Patong Hill förlängs nu från 7:00 till 9:00.

Nu till uppdateringen:

Phuket Provincial Public Health Office tillsammans med Patong Hospital idag (25 oktoberth) har öppnat ett tillfälligt fältsjukhus vid Kathu Public Park. Fältsjukhuset är öppet måndag till fredag ​​från 8:30 till 4:30.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.