Arton spelare greps i Thalang-razzian

Thalang –

Arton spelare har gripits efter en räd till spelhålan i Thalang.

Ett team av Thalang-tjänstemän slog till mot en spelhåla i ett hus i Thep Kasattri-distriktet igår (24 oktober). Arton spelare har gripits som är åtta män och tio kvinnor som spelade kort.

Razzian kom efter att tjänstemän mottagit klagomål om att det fanns en illegal spelkrets i området.

De fördes till Thalangs polisstation. De åtalas för att ha deltagit i illegalt spelande. En av dem som också är husägare står inför ytterligare åtal för att ha drivit en illegal spelhall.

Namnen på de misstänkta lämnades inte till The Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.