UPPDATERING: Patong Hills fotgängares öppettider förlängs

Patong, Phuket –

Fotgängartiderna på delar av den kollapsade Patong Hill förlängs nu från 7:00 till 9:00.

Våra tidigare berättelser:

En väg som leder till Patong Hill i Phuket har börjat kollapsa efter ett jordskred.

En väg som leder till Patong Hill från Kathu i Phuket stängs nu tillfälligt av efter att den har börjat kollapsa från ett jordskred

Från och med söndag (23 oktoberrd), vägen är fortfarande avstängd för alla fordon och endast tillgänglig till fots. Patong Municipality Authorities har ordnat en pendelservice från Patong City skylt – Patong Firefighter Station mellan 07:00. och 8:00.

Nu till uppdateringen:

Patongs kommun har meddelat idag (24 oktober) att promenadtimmarna på området nu förlängs med ytterligare en timme till 9:00. De har också tillhandahållit gratis transport i båda ändarna för att lämna och hämta besökare.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.