Första kryssningsfartyget anländer till Patong efter Covid-19

Patong, Phuket –

Det första kryssningsfartyget har anlänt till Patong, Phuket efter att situationen med Covid -19 har lindrats.

Ett team av Phuket-tjänstemän ledda av Phukets guvernör Narong Woonciew och Phuket Tourism Authority of Thailand (Phuket TAT) chef Natasiri Ronnasiri i morse (24 oktober)th) välkomnade turister som har anlänt till Patong från kryssningsfartyget "SPECTRUM OF THE SEA".

Nantasiri berättade för Phuket Express, "HAVETS SPECTRUM har 18 nivåer med 2,137 XNUMX rum, restauranger, en nöjespark, pooler, gym, underhållningstjänster och mer."

"Det finns 4,594 55 turister på kryssningsfartyget från XNUMX länder. De flesta av dem är från Singapore, Malaysia, Indien, Filippinerna och Indonesien.”

"Åttahundra av dem besökte Patong och Phuket för en dagsutflykt. Detta är bra för Phuket-turismen eftersom de alla är högutgifterna turister.”

"Under 2019 var det 154 kryssningsfartyg som anlände till Phuket med totalt 485,598 XNUMX turister." Nantasiri avslutade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.