UPPDATERING: 30 år gammal övergiven byggnad på större förbifartsväg i Phuket ska rivas

Phuket -

En 30 år gammal övergiven byggnad på den stora förbifartsvägen i Rassada-distriktet, Mueang Phuket, kommer att rivas.

Våra tidigare berättelser:

Ytterligare ett jordskred på en större väg i Phuket har blockerat ett helt körfält i Rassada, Mueang Phuket, vilket har orsakat trafikkaos.

En del av Bypass Road som är en av flera större vägar i Phuket fortsätter att vara stängd på grund av rädsla för fler jordskred under en övergiven byggnad på norrgående körfält.

Ett möte hölls i går eftermiddag (22 oktobernd) och leddes av Phukets viceguvernör Amnuay Pitsuwan och relevanta myndigheter.

Herr Amnuay berättade för Phuket Express, "Denna övergivna byggnad byggdes för 30 år sedan men den blev aldrig helt färdig. Marken började glida nära byggnaden sedan denna vecka och verkar ha fortsatt."

"En representant för ett företag som äger detta området är nöjd med rivningen." Amnuay tillade, utan att ange namnet på företaget.

”Den 25 oktoberth provinsen kommer att begära rassada kommun för rivningen och arbetet kommer att starta omedelbart. Det kommer att ta cirka två veckor innan rivningen är klar. Ett privat företag kommer att göra jobbet. Samtidigt är delar av vägen i närheten fortfarande avstängd för genomfartstrafik.” avslutade Amnuay.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.