UPPDATERING: Patong Hills markresultat visar att vägen inte är redo att användas

Patong –

Resultaten från marktesterna på Patong Hill visar att vägen inte är redo att användas för trafikanter, inte ens fotgängare.

Våra tidigare berättelser:

Patong-vägen kommer att vara klar att användas efter tillfälligt reparationsarbete som kommer att ta sju dagar och arbetet kommer att påbörjas efter att det nuvarande regnet upphört.

Jordskredexperter från Highway Department testar hur stark jorden är på Patong Hill innan de överväger att tillåta fotgängare att gå över den.

Nu kommer uppdateringen:

Patongpolisen rapporterade i eftermiddags (22 oktobernd), ”Analyseresultaten från marken visar att området består av 'Lös Sand' mellan kullar. Vattennivån under marken är hög, vilket riskerar att vägen rasar ytterligare."

"Relevanta myndigheter har beslutat att fortsätta stängningen av det kollapsade området på kullen. Vägen är inte klar för trafikanter eller fotgängare än.” Patongpolisen avslutade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.