UPPDATERING: Försvunnen rysk kvinna i Phuket sågs senast efter att ha gått i havet

Phuket -

En försvunnen rysk kvinna sågs senast efter att ha gått i havet i Thang och lämnat sina kläder och skor på en strand.

Vår tidigare historia:

En 53-årig kvinnlig rysk turist har försvunnit från ett hotell i Thalang-distriktet.

Nu till uppdateringen:

Klockan 10:00 på torsdagen (20 oktoberth) Ms. Elena lämnade rummet till Nai Thon Beach i närheten med sina vänner. Hon gick ensam i havet.

Klockan 11:00 gick hennes vänner tillbaka till rummet fram till middagstid men Elena var inte tillbaka. De ringde henne men hon svarade inte. De kollade på hennes hotellrum och upptäckte att hon lämnade sin telefon i rummet.

Klockan 4 gick de ut för att söka efter henne. De hittade bara hennes handduk och skor kvar på stranden. De bestämde sig för att kontakta hjälpen.

En sökning har inletts av Sakoo-polisen, Phukets turistpolis och andra sedan igår på både land och i havet. Än så länge finns det dock fortfarande inga spår av henne. Elena lider enligt uppgift av problem med minnesförlust.

Namnen på vännerna undanhölls av polisen i Phuket och det fanns inget direkt svar på varför de inte stannade medan Elena simmade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.