53-årig rysk turist försvunnen från sitt hotell i Thalang, Phuket

Thalang, Phuket –

En 53-årig kvinnlig rysk turist har försvunnit från ett hotell i Thalang-distriktet.

Polisen underrättades i går (21 oktober) om att Elena Rusradchenko, 53, en rysk medborgare som har känt till minnesproblem har försvunnit från ett hotell nära Nai Thon Beach i Sakoo-distriktet sedan torsdagskvällen (20 oktober).th).

En sökning har inletts av Sakoo-polisen, Phukets turistpolis och andra sedan igår på både land och i havet. Än så länge finns det dock inga tecken på henne.

Alla som ser henne eller har information vänligen kontakta numren below:

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The TPN National, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.