Försvunnen man som föll i kanalen under översvämningen i Chalong hittades avliden

Chalong –

En man som hade rapporterats saknad efter att ha fallit i en kanal under översvämning i Chalong-distriktet, Mueang Phuket, hittades.

Chalongs borgmästare Mrs. Tanaphon Ongsantiparp berättade för Phuket Express: "På onsdagen (19 oktober)th) fick vi besked om att den oidentifierade mannen råkade falla i en kanal när han tittade på översvämningsvattnet i Chalong.'

"Han vinkade efter hjälp. Lokalbefolkningen försökte hjälpa honom men misslyckades på grund av starka strömmar. En sökning har inletts sedan dess fram till idag (21 oktoberst). I eftermiddags hittades hans kropp tyvärr nära en vattenport i Chalong, efter att ha drunknat. Han identifierades senare som en 36-årig burmesisk medborgare.” Borgmästaren uppgav.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.