Hyreshus kollapsar i Samkong-området, Rassada, Phuket

Rassada, Mueang Phuket –

En lägenhet med 32 rum i Samkong-området, Rassada-distriktet, Mueang Phuket-distriktet kollapsade. Inga dödsfall eller allvarliga skador rapporterades.

Räddningsarbetare underrättades om händelsen klockan 23:25 i går kväll (20 oktober) i en rumsbyggnad utan namn, med två våningar och 32 rum i Soi Prayoon 2 på Yawarad Road, Samkong-området i Rassada-distriktet.

Räddningsteamen kom till platsen för att hitta den kollapsade byggnaden. Inga dödsfall rapporterades. En oidentifierad kvinna rapporterades senare med lindriga skador.

En av hyresgästerna, som bad att inte bli namngiven, berättade för Phuket Express att lägenhetshuset hade börjat kollapsa sedan i går morse. Det fanns några betydande sprickor i byggnaden under dagtid innan byggnaden kollapsade på natten. Alla boende som bodde i lägenheterna ombads alla att evakuera av byggnadsvaktmästaren.

Området blockeras nu av myndigheterna i Rassada av säkerhetsskäl. Ingen får ta sig in på området förutom med tillstånd.

Bild före kollapsen nedan:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.