UPPDATERING: Patong vägreparationsarbete kommer att ta sju dagar efter att regnet slutat, säger tjänstemän - VIDEO av landsidan

Patong, Phuket –

Patong-vägen kommer att vara klar att användas efter tillfälligt reparationsarbete som kommer att ta sju dagar och arbetet kommer att påbörjas efter att det nuvarande regnet upphört.

Våra tidigare berättelser:

En väg som leder till Patong Hill i Phuket har börjat kollapsa efter ett jordskred.

En väg som leder till Patong Hill från Kathu i Phuket stängs nu tillfälligt av efter att den har börjat kollapsa från ett jordskred

Phuketpolisen uppmanar folk att stanna hemma och undvika att ta sig till Patong på grund av trafikförseningar på många vägar.

Nu kommer uppdateringen:

Phuket Highway Director Yutthana Pitak sa till Phuket Express: "Skredet på Patong Hill är cirka 500 meter från kurvan nära en skjutbana runt Patong Citys skylt."

"Vägen blockeras som sträcker sig från Si Kor-korsningen i Kathu till Suwan Khiri Wong-templet i Patong. Vägreparationsarbetet kan påbörjas efter att regnet upphört. Den tillfälliga vägreparationen kommer att ta ungefär sju dagar”, förklarade Yutthana.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.