Nio elstolpar blockerar mindre väg nära flygplatsen i Thalang

Thalang, Phuket –

Nio högspänningsstolpar har fallit och blockerat en mindre väg nära Phukets internationella flygplats i Thalang.

Tha Chatchai-polisen rapporterade i morse (20 oktoberth) att nio högspänningsstolpar har fallit på en mindre väg nära flygplatsen i Maikhao-distriktet.

Vägen påverkar dock inte huvudvägen Thep Kasattri och det mesta av trafiken. Elverkets personal håller på att fixa elstolparna och elen har stängts av i vissa områden.

Samtidigt invånare i Chalong-distriktet, Mueang Phuket-distriktet, har haft strömavbrott i åtta timmar efter att fem högspänningsstolpar har fallit på grund av dåligt väder och trafikanter lider av trafikstockningar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.