Jordskred på huvudvägen i Kamala orsakar fortfarande trafikhuvudvärk

Kamala, Phuket –

Jordskred på en huvudväg i Kamala har orsakat huvudvärk i trafiken eftersom den används som en av omvägarna från Patong.

Våra tidigare berättelser:

Bilister som är på väg från Kathu till Patong Hill rapporterade skadan klockan 3:30 i eftermiddags (19 oktober). På ena sidan av vägen började marken glida vilket har fått ner vägytan och skyddsräcket.

En väg som leder till Patong Hill från Kathu i Phuket stängs nu tillfälligt av efter att den börjat kollapsa från ett jordskred.

Trafikanter som vill åka in i Patong eller lämna Patong kan använda de viktigaste omvägarna.

  • Från Patong till Karon till Kata till Chalong till Wichit till Phuket Town eller
  • Från Patong till Kamala till Cherng Talay i Thalang

Phuketpolisen uppmanar folk att stanna hemma och undvika att ta sig till Patong på grund av trafikförseningar på många vägar.

Nu till en uppdatering:

Under tiden, på en omväg från Patong till Kamala till Surin-stranden till Cherng Talay på väg till Thalang, orsakade ett annat jordskred med stenar och vissa delar som översvämmades mer trafikhuvudvärk för trafikanterna i går sent på eftermiddagen (19 oktober).

Klockan 3:40 i morse (20 oktober) hittades fler jordskred på samma väg vid Kwuan Yak, Kamala som ligger cirka 200 meter från det tidigare området.

Vägen går inte att använda eftersom träd och elstolpar blockerade vägen. Myndigheterna arbetar med att röja vägen. Bilister hänvisas att använda närliggande mindre och branta omvägar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.