Ett annat jordskred blockerar en mindre omväg från Patong till Kamala

Kamala, Phuket –

Ett annat jordskred har fällt ett hustak och blockerat en helt mindre omväg från Patong till Kamala vilket har orsakat en del problem.

Vår tidigare historia:

Jordskred på en huvudväg i Kamala har orsakat huvudvärk i trafiken eftersom den används som en av omvägarna från Patong. Bilister hänvisas att använda närliggande mindre och branta omvägar.

Nu till uppdateringen:

I eftermiddag (20 oktoberth) Kamalapolisen har rapporterat ett annat jordskred på en liten omväg från Layi – Patong i Kamala. Skredet har fått ner ett hustak som blockerade hela vägen.

Klockan 2 är endast en liten omväg tillgänglig. Polisen har lyckats låta bilister som kör in i Patong passera vägen på ett enkelriktat körfält. Polisen rapporterar att även denna rutt har börjat brytas. Bilister uppmanar att istället använda den andra huvudomvägen i Karon.

Klockan 3 har den huvudsakliga omvägen i Kamala öppnats för bilister som lämnar Patong för en enkelriktad fil.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.