UPPDATERING: Vägen som leder till Patong-kullen från Kathu är tillfälligt stängd

Patong –

En väg som leder till Patong-kullen från Kathu i Phuket stängs nu tillfälligt av efter att den börjat rasa av ett jordskred.

Vår tidigare historia:

Bilister som är på väg från Kathu till Patong Hill rapporterade skadan klockan 3:30 i eftermiddags (19 oktober). På ena sidan av vägen började marken glida vilket har fått ner vägytan och skyddsräcket.

Nu till en uppdatering:

Patongs trafikpolis rapporterar att vägen tillfälligt stängs av nära en kurva vid en vattenpumpstation i Kathu till Suwan Khiri Wong-templet i Patong som är cirka 500 meter.

Trafikanter som vill åka in till Patong eller lämna Patong kan använda omvägen.

  • Från Patong till Karon till Kata till Chalong till Wichit till Phuket Town eller
  • Från Patong till Kamala till Cherng Talay i Thalang

Dessa två sätt kommer att ta en till två timmar längre tid eftersom de är mycket längre avstånd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.