Bro i Thalang förstörd från översvämning, en tillfällig bro ska installeras 

Thalang –

En tillfällig bailey-bro installeras efter att en bro i Thalang förstördes av de senaste översvämningarna. Mer än 50 invånare sitter fast i en by för närvarande på grund av förstörelsen av den tidigare bron.

Bron, som användes för att korsa Bang Naew Dam-kanalen i Soi R-ree Uppatham i underdistriktet Sri Soonthorn, förstördes av översvämningarna i går (18 oktober)th). Mer än 10 familjer med fler än 50 invånare som bor i en by som bara nås av bron har fastnat.

Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) och Royal Thai Navy installerar en tillfällig bro, en "Bailey Bridge" (fackverk) för att korsa kanalen. Bron beräknas vara klar att användas inom tre dagar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.