Beväpnad misstänkt rånar närbutik för 900 baht i Phuket Town

Phuket -

En misstänkt rånad och fick 900 baht från en närbutik i Phuket Town.

Phuket City Police underrättades om händelsen i morse (19 oktober) klockan 10:30 i en närbutik på Chao Fa East Road i Talad Nuea-distriktet i Mueang Phuket-distriktet. Polisen kom till platsen för att hitta en upprörd kvinnlig personal, vars namn undanhölls på hennes begäran.

Hon berättade för polisen att en manlig thailändsk misstänkt använde ett föremål som liknade en pistol för att peka på henne innan hon tog 900 baht från kassalådan och skyndade iväg på en motorcykel.

Polisen kontrollerar CCTV i närheten och jagar efter den misstänkte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.