Ytterligare ett jordskred på huvudvägen i Phuket blockerar hela körfältet i Rassada, myndigheterna uppmanar folk att stanna hemma

Phuket -

Ytterligare ett jordskred på en större väg i Phuket har blockerat ett helt körfält i Rassada, Mueang Phuket, vilket har orsakat trafikkaos.

Ytterligare ett jordskred rapporterades sent på eftermiddagen (19 oktoberth) på Chalermprakiat Rama 9 Road (förbifartsväg) som ligger nära område som hade ett jordskred i måndags (17 oktoberth).

Trafiken är försenad då hela körfältet är blockerat av träd och elstolpar. Trafikpolisen har hjälpt till på vägen.

Bilister måste svänga tillbaka åt motsatt håll vilket har orsakat trafikkaos i närliggande områden. Detta förenar sig med jordskred och vägspärrar i Kathu och Patong.

Myndigheterna säger åt folk att stanna hemma om det inte är en kritisk nödsituation. Trafikförseningarna på de återstående vägarna beräknas vara flera timmar vid presstid.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.