Kraftigt regn orsakar jordskred i Kamala, Patong och Kathu

Kathu

Phuket -

Kraftiga regn under många timmar har orsakat jordskred i Kamala, Patong och Kathu som också fällde elstolpar.

Vår tidigare historia:

Kraftiga regn över Phuket hela natten och fram till i morse orsakade översvämningar i många områden.

Kamala

Jordskreden hittades i morse (16 oktober) på vägen Kathu – Na Koh i Kathu, vid ingången till Giant Hill (Khao Yak) i Kamala och på Patong-kullen. Trafiken blockerades av jord och stora stenar som kom ner från närliggande kullar.

patong

patong

I närheten av jordskreden störtade också några elstolpar. Inga personskador rapporterades. Berörda myndigheter bistår i området.

Kathu

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.