Phuket håller 28:e triathlon med idrottare från 38 länder

Phuket -

Den 28th Laguna Phuket Triathlon kommer att hållas nästa månad med idrottare från 38 länder som ska delta.

Triathlonet kommer att bestå av simning i havet och lagunerna en sträcka på 1.8 kilometer, cykling upp och ner för backar i 50 kilometer och löpning på lokala vägar i 12 kilometer och mer.

Prapa Hemmin, från Laguna Resort and Hotel Company, berättade för lokala medier, "Laguna Phuket Triathlon är ett mycket känt sportevenemang bland världens idrottare. Detta är ett sportevenemang som hjälper till att marknadsföra Phuket för världen. Många människor väntar på att få vara med i detta evenemang.”

Evenemanget kommer att hållas den 20 november och för mer information klicka HÄR.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.