Explosion i fabriken i Wichit larmar invånarna

Wichit –

En explosion i en fabrik i Wichit, underdistriktet, Mueang Phuket-distriktet, larmade invånarna.

Invånarna hörde en kraftig explosion i Baan Ao Makham innan svart rök kom upp till himlen. Wichit-brandmännen underrättades om branden klockan 3:30 i eftermiddags (14 oktober)th) vid en industrifabrik.

Wichits brandmän och polis anlände till fabriken med brandbilar innan branden snabbt var under kontroll. Den svarta röken försvann snabbt. Branden spred sig inte till ett större område.

Wichit-polisen sa till Phuket Express att inga skador rapporterats. Orsaken till explosionen var från en masugnsugn inne i fabriken som tilltäpptes och överhettades.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.